Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Snijd de tahoe in blokjes van 1 cm en laat ze marineren in een papje van maïzena, rijstwijn (of droge sherry), sojasaus, knoflook en geraspte gember.
Breng de bouillon met restjes vlees aan de kook.
Laat de tahoe er 3 min. in meekoken.
Doe de ham en bieslook in soepkommen of terrine.
Maak de soep af met ve-tsin en giet hem over de ham en bieslook. Roer alles goed om.
Magnetron:
Halveer de hoeveelheden.
Marineer de tahoe zoals aangegeven.
Breng de bouillon in een glazenlitermaat afgedekt in 7-8 min. op 100% aan de kook.
Doe de tahoe erin en verwarm de soep afgedekt 1 min. op 100%.
Ga verder te werk als hierboven beschreven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Chinese Soep Van Kip En Tahoe