Choco Kokos Latte Macchiato
De lekkerste Latte Macchiato! De intensiteit van de Arpeggio koffie wordt benadrukt door de chocoladepasta en de kokos. Versier de rand van het glas met kokossnippers voor een mooi visueel effect!
Equipment
- Receptenglas ca. 270 ml
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 Arpeggio espresso 40 ml
- 200 ml melk
- 1 eetlepel chocoladesaus
- 1 eetlepel chocoladepasta
- Kokossnippers
Instructies
- Verdeel de chocoladepasta over het eerste schoteltje en de kokossnippers over het tweede schoteltje.
- Versier de rand van het receptenglas door eerst de rand door de chocoladepasta te draaien en vervolgens door de kokossnippers.
- Schenk de chocoladesaus onderin het receptenglas.
- Schenk de melk in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim, of gebruik het stoompijpje van uw Nespresso machine.
- Giet het melkschuim vervolgens voorzichtig over de chocoladesaus in het receptenglas en laat het 1 tot 2 minuten rusten.
- Plaats het kannetje onder uw Nespresso machine en zet de espresso (40 ml).
- Schenk de espresso langzaam bij de melk in het receptenglas, zodat er mooie lagen ontstaan.
- Serveer direct en geniet van deze heerlijke choco kokos latte macchiato!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze choco kokos latte macchiato gaat goed samen met een glas Tawny port.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 7 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 10 g