Chocolade Biscuit Blokjes

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 gesplitste eieren
  • 50 g gesmolten boter
  • 500 g poedersuiker
  • 2 eetlepels cacao
  • 1 theelepel vanillesuiker
  • 1 pakje droge biscuitjes naturel

Instructies

  • Verkruimel de biscuitjes niet te fijn maar breek ze liever in stukjes van ongeveer 1 cm, zodat
  • de lekkernij een mooie textuur krijgt.
  • Doe de eierdooiers in een grote kom en voeg de rest van de ingrediënten toe, behalve de
  • biscuitjes.
  • Klop de eiwitten en voeg de biscuitjes toe.
  • Voeg het eidooier mengsel toe aan het eiwitmengsel en meng goed.
  • Schep het mengsel in een ingevette vierkante bakvorm.

Notities / Tips / Wijnadvies

Laat het minstens 3 uur opstijven in de koelkast en snijd het met een scherp mes in blokjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Chocolade / Gebak / Koek