Smelt de melkchocolade au bain-marie, roer er 4 eetlepels honing door en laat het afkoelen.
Snijd dunne reepjes van de schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit.
Maak een siroop door de sinaasappelreepjes 3 minuten te koken in het sinaasappelsap met
2 eetlepels honing en 3 eetlepels water.
Roer 1 eetlepel honing door de mascarpone en voeg 2 eetlepels siroop en fijngehakte
sinaasappelreepjes toe.
Laat dit mengsel opstijven in de koelkast.
Laat de chocolade op kamertemperatuur komen en rol deze tussen twee lagen plasticfolie
uit tot een dunne lap.
Snijd of steek rondjes uit de chocolade.
Schep 1 eetlepel van het mascarpone-mengsel op een helft van een chocoladerondje en bedek met een ander rondje. Druk de randen voorzichtig aan.
Serveer de ravioli met 1 eetlepel sinaasappelsiroop en sinaasappelreepjes.