Chocolade Hulstblaadjes voor Kerstdecoratie
Voeg een feestelijk tintje toe aan je desserts met deze zelfgemaakte chocolade hulstblaadjes. Perfect als decoratie voor taart, toetjes of zelfs warme chocolademelk!
Equipment
- Au bain-marie pan
- Hulstblaadjes
Ingrediënten
- Melkchocolade
- Pure chocolade
- Witte chocolade
Instructies
- Smelt de melkchocolade, pure chocolade en/of witte chocolade au bain-marie.
- Laat de gesmolten chocolade iets afkoelen, maar strijk het op de hulstblaadjes voordat de chocolade weer stijf wordt.
- Laat de chocolade kort hard worden op de hulstblaadjes.
- Verwijder voorzichtig de hulstblaadjes, zodat alleen de chocolade achterblijft.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer bij een dessert met deze chocolade hulstblaadjes een zoete dessertwijn zoals Muscat de Beaumes-de-Venise. De zoetheid zal de smaak van de chocolade aanvullen.