Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- Aeroccino (of ander melkschuimer)
Ingrediënten
- 1 eetlepel chocoladesaus
- 30 ml melk
- 1 eetlepel sinaasappeljam
- 1 Orangette of vervang met een blokje Nestlé L'Atelier, gekonfijte sinaasappel & cacaonibs
Instructies
- Schep een halve eetlepel sinaasappeljam in een espresso-kopje.
- Bedek de jam met een dun laagje chocoladesaus.
- Gebruik de Aeroccino om warm melkschuim te maken en schenk dit over de chocoladesaus.
- Bereid 40 ml koffie in het kopje.
- Decoreer met een Orangette (of een blokje Nestlé L'Atelier, gekonfijte sinaasappel & cacaonibs).
- Geniet van je heerlijke Chocolade Sinaasappel Koffie!
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit is een koffiedrank en wordt meestal niet met wijn geserveerd. Echter, als je het wilt combineren met iets zoets, zou een likeurwijn zoals een Marsala of een Tawny Port goed kunnen passen.
Voedingswaarden
Calories: 150 kcal | koolhydraten: 20 g | Protein: 3 g | Vet: 6 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 15 g