Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 reep bittere chocolade 200 g
- 100 g aardbeien
- 2 mandarijnen
- 4 plakken bitterkoekjescake a 450 g
- 1 bakje Kaapse goudbes (100 g)
Instructies
- Chocolade in stukjes breken en in steelpan au bain marie laten smelten (pannetje in pan met kokend water zetten tot chocolade smelt, goed roeren tot gladde chocoladesaus ontstaat).
- Intussen 'lampionnetjes' van goudbessen voorzichtig openen en omhoog vouwen.
- Aardbeien wassen (kroontjes niet verwijderen).
- Mandarijnen pellen en in partjes verdelen.
- Cake in blokjes snijden.
- Chocolade in fonduepotje schenken.
- Aan tafel fruit en cake aan vork of satéstokje prikken en in chocolade dopen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Ook lekker met banaan, pitloze druiven of ananas.