Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 400 gram bloem
- 200 gram suiker
- 1 eetlepel(s) bakpoeder
- 50 gram cacaopoeder
- 1 theelepel zout
- handvol chocolade chips optioneel
****
- 60 gram boter gesmolten
- 250 ml melk
- 1 theelepel vanille extract
- 650 ml water
- 200 gram basterdsuiker
- 30 gram cacaopoeder
Ook nodig:
Instructies
- Vet de slowcooker in.
- Meng in een grote bak alle droge ingrediënten tot aan ****.
- Maak een kuiltje in het midden en voeg de boter, melk en vanille toe.
- Meng tot een cakebeslag.
- Als het te droog blijft voeg dan wat extra melk toe.
- Doe dit mengsel in de slowcooker.
- Meng het water met de suiker en cacao en roer goed door totdat de suiker is opgelost.
- Giet dit over de achterkant van een lepel voorzichtig over het beslag.
- 3-4 uur op laag