Courgettes gevuld met ham kaassaus

Courgettes gevuld met ham kaassaus

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 150 g salami in kleine blokjes
  • 2 grote courgettes
  • 2 eetlepels vloeibare margarine
  • 1 ui gesnipperd
  • 150 g snelkookrijst
  • 1 doosje MAGGI Ham-Kaas Saus
  • 2 eetlepels basilicum fijngesneden

Instructies

  • Kook de rijst gaar.
  • Halveer de courgettes in de lengte, hol ze uit en snijd het vruchtvlees fijn.
  • Verhit de margarine in een koekenpan en fruit het vruchtvlees met de ui.
  • Bak de salami 2-3 minuten zachtjes mee.
  • Bereid de MAGGI Ham-Kaas Saus volgens de aanwijzingen en schep de rijst, het
  • courgettemengsel en de basilicum erdoor.
  • Leg de courgettes naast elkaar in een ovenschaal en vul ze met het rijstmengsel.
  • Schenk 3 eetlepels water op de bodem en bak de courgettes 25-30 minuten in een
  • voorverwarmde oven van 200 °C.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten / Kaas