Couscous met zuidvruchten
Snel te maken.
Ingrediënten
- 1 schaal half-om-halfgehakt ca. 300 g
- 1 doos Marokkaanse couscous 317 g
- 1 zak ratatouille-groentemix 400 g
- 1 blik tutti frutti op zware siroop 425 ml
- 100 g feta-kaasblokjes
Instructies
- 400 ml water koken. In braadpan gehakt rul bakken (zonder boter).
- Kruidenmix (uit doos) en groenten toevoegen en ca. 4 minuten bakken.
- Intussen couscous en rozijnen (uit doos) in pan doen en overgieten met kokend water.
- Geheel ca. 5 minuten laten staan tot water is opgenomen door couscous.
- Tuttifrutti laten uitlekken, sap opvangen en pitten uit pruimen verwijderen.
- Tuttifrutti en 3 eetlepels sap toevoegen aan gehaktmengsel en nog ca. 2 minuten door en door
- verwarmen.
- Couscous over vier borden verdelen.
- Gehaktmengsel erop scheppen en garneren met feta.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met komkommersalade