Couscoussalade met feta

Couscoussalade met feta

Snel te maken
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g couscous
  • 1 aubergine
  • 300 g peultjes
  • 3 eetlepel(s) olijfolie
  • 50 g zwarte olijven zonder pit
  • 6 eetlepel(s) sun dried tomato sauce fles à 180 ml
  • 1 pakje feta kaas 200 g
  • 1 zak gemengde sla extra 200 g

Instructies

  • Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
  • Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.
  • In pan olie verhitten en aubergine in ca. 10 minuten al omscheppend gaar bakken.
  • Peultjes laatste 2 minuten meebakken.
  • Olijven in ringetjes snijden.
  • Tomatensaus en olijven door groenten scheppen en tot lauw laten afkoelen.
  • Feta in blokjes snijden.
  • Couscous mengen met groente saus en feta.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Sla op vier borden leggen.
  • Couscoussalade erop scheppen.

Notities / Tips / Wijnadvies

Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Kaas / Salade
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch