Couscoussalade met feta
Snel te maken
Ingrediënten
- 300 g couscous
- 1 aubergine
- 300 g peultjes
- 3 eetlepel(s) olijfolie
- 50 g zwarte olijven zonder pit
- 6 eetlepel(s) sun dried tomato sauce fles à 180 ml
- 1 pakje feta kaas 200 g
- 1 zak gemengde sla extra 200 g
Instructies
- Couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
- Aubergine schoonmaken en in blokjes snijden.
- Peultjes schoonmaken en in ruitjes snijden.
- In pan olie verhitten en aubergine in ca. 10 minuten al omscheppend gaar bakken.
- Peultjes laatste 2 minuten meebakken.
- Olijven in ringetjes snijden.
- Tomatensaus en olijven door groenten scheppen en tot lauw laten afkoelen.
- Feta in blokjes snijden.
- Couscous mengen met groente saus en feta.
- Op smaak brengen met zout en peper.
- Sla op vier borden leggen.
- Couscoussalade erop scheppen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Lekker met geroosterde shoarmabroodjes.