Crêpes Georgette
Laat je smaakpapillen dansen met deze heerlijke gevulde, zoete flensjes uit Frankrijk - Crêpes Georgette. Een smeuïge traktatie die de perfecte balans vindt tussen zachtheid en een verrukkelijke vulling. Bereid je voor op een culinair avontuur met dit vernieuwde recept!
Ingrediënten
- 250 g bloem
- 75 g suiker
- 3 eieren
- Snufje zout
- 4 dl melk
- 1 blik ananasblokjes
- 2 dl Maraschino
- 150 g suiker
- 1 dl water
- Jigger cognac
- Boter
- Poedersuiker
Instructies
- Maak van gezeefde bloem, suiker, eieren, zout en melk een zijdezacht beslag.
- Week de ananasblokjes enkele tijd in een verwarmde marasquinstroop.
- Voeg een scheutje cognac toe aan het beslag en meng vervolgens de uitgelekte ananasblokjes erdoor.
- Bak de flensjes op de gebruikelijke manier in een flensjespan.
- Serveer de flensjes, bestrooid met een vleugje poedersuiker.