Crostini met paling en courgette

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 maïs petitpains
  • 1 kleine courgette
  • 2 eetlepels yoghurtmayonaise
  • 1 eetlepel mosterd
  • 200 g paling
  • 2 eetlepels verse basilicum in dunne reepjes
  • 2 eetlepels bieslook fijngeknipt

Instructies

  • Snijd de broodjes schuin in 6 lange plakken, leg ze naast elkaar op een bakplaat en rooster ze onder een hete ovengrill goudbruin.
  • Schaaf van een courgette 12 lange plakken af en snijd ze op maat van de crostini.
  • Doe dit ook met de palingfilets.
  • Meng de mayonaise en mosterd, bestrijk de crostini hiermee en beleg ze met courgette en paling.
  • Strooi het basilicum en bieslook erover.

Notities / Tips / Wijnadvies

Serveer deze crostini met paling en courgette als een smakelijke lunch- of brunchoptie.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Brunch / Lunch / Vis