Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Doe de gebroken chocolade in een hittebestendige kom.
Zet de kom op een pan met heet water (au bain-marie) en verwarm het mengsel al roerend op laag vuur tot de chocolade gesmolten is.
Neem de kom van de pan en laat het tot dik vloeibaar afkoelen.
Bestrijk de binnenkant van de cups met een keukenkwastje met een dun laagje chocolade en laat deze drogen.
Rooster de kokos in een droge koekenpan lichtbruin.
Klop de slagroom stijf.
Spatel de Piña Colada erdoor en schep de ananas erdoor.
Verdeel de crème over de dessertcups.
Zet de cups elk op een bord.
Garneer met de meloen en bestrooi met de kokos.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Cups met pina colada-ananasroom en meloen