Dadar isi

Dadar isi

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 eieren
  • 125 g half-om-half gehakt
  • ½ eetlepel kemiriepasta
  • 1 theelepel koenjit
  • 1 theelepel laos
  • 1 theelepel trassi
  • 4 uien fijngesneden
  • ¼ theelepel ketoembar
  • 1 eetlepel bloem
  • 1 kopje dikke santen
  • Assem
  • Zout naar smaak

Instructies

  • Maak een boemboe van de kruiden en fruit deze in wat olie.
  • Voeg de santen, het gehakt, en de aangelengde bloem toe en laat het geheel droog worden in de pan.
  • Maak van de eieren een omelet, schep het gehaktmengsel in het midden en rol de omelet op.
  • Serveer als bijgerecht bij nasi goreng, bami goreng, of als snack.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Vlees
Land van herkomst Oosters