Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ui gesneden
- 2 tenen knoflook geperst
- 5 centimeter gember geraspt
- 2 eetlepel koriander blad en stelen
- 1 zoete aardappel in blokjes
- 1 eetlepel curry poeder mild of pittig naar smaak
- 200 gram rode linzen gewassen
- 500 ml groentebouillon
- 400 gram tomaat
- 50 gram bevroren spinazie
- peper & zout
Ook nodig:
Instructies
- Vet de slowcooker licht in.
- Do eerst de bouillon en de tomaten in de pan en daarna alle andere ingrediënten.
- 6-8 uur op laag.
- Check af en toe tijdens het garen dat de linzen niet geheel droog aan het koken zijn. evt wat extra water toevoegen.
- Garneer met chilies en verse koriander.
Notities / Tips / Wijnadvies
Heerlijk met een naanbrood of rijst. En voor de niet-vegetariers: een stukje tandoori kip smaakt er heel erg goed bij!