Druiven Pannetje met honing en rozemarijn

Druiven Pannetje met honing en rozemarijn

Dit Belgische recept voor een druiven pannetje is een heerlijk nagerecht.
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 300 g witte druiven
  • 300 g blauwe druiven
  • 3 rode appels
  • 20 g boter
  • 4 eetlepels honing
  • Rozemarijn

Instructies

  • Was en ontpit de druiven.
  • Snijd de appels in vieren zonder ze te schillen.
  • Verwijder het klokhuis en snijd elk partje
  • nogmaals in tweeën.
  • Smelt de boter in een pan op matig vuur.
  • Bak de appelschijfjes gedurende 3-4 minuten tot ze een goudbruine kleur krijgen.
  • Roer regelmatig.
  • Voeg de rozemarijn toe.
  • Doe de druiven en honing in de pan, meng voorzichtig en bak ze 2 minuten.
  • Serveer het gerecht warm. Je kunt het serveren met een bolletje roomijs voor extra smaak.
  • Dit druiven pannetje met honing en rozemarijn is een heerlijk en eenvoudig nagerecht dat de zoetheid van druiven combineert met de aromatische smaak van rozemarijn.
  • Geniet ervan!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Dessert - Nagerecht / Fruit
Land van herkomst België
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch