Druiven Pannetje met honing en rozemarijn
Dit Belgische recept voor een druiven pannetje is een heerlijk nagerecht.
Ingrediënten
- 300 g witte druiven
- 300 g blauwe druiven
- 3 rode appels
- 20 g boter
- 4 eetlepels honing
- Rozemarijn
Instructies
- Was en ontpit de druiven.
- Snijd de appels in vieren zonder ze te schillen.
- Verwijder het klokhuis en snijd elk partje
- nogmaals in tweeën.
- Smelt de boter in een pan op matig vuur.
- Bak de appelschijfjes gedurende 3-4 minuten tot ze een goudbruine kleur krijgen.
- Roer regelmatig.
- Voeg de rozemarijn toe.
- Doe de druiven en honing in de pan, meng voorzichtig en bak ze 2 minuten.
- Serveer het gerecht warm. Je kunt het serveren met een bolletje roomijs voor extra smaak.
- Dit druiven pannetje met honing en rozemarijn is een heerlijk en eenvoudig nagerecht dat de zoetheid van druiven combineert met de aromatische smaak van rozemarijn.
- Geniet ervan!