Verwarm de oven voor op 180 ºC.
Pel de tenen knoflook.
Haal het vel van het borststuk van de kip los en duw met je vingers de Bressot-kruidenkaas
eronder.
Laat het vel heel.
Snijd 2 tenen knoflook in plakjes en duw deze samen met wat rozemarijn tussen de vleugels
en poten van de kip.
Vul de kip met de resterende 18 tenen knoflook, de druiven en 2 takjes rozemarijn.
Bedek het borststuk en de poten van de kip met aluminiumfolie.
Zet de kip 70 minuten in de voorverwarmde oven.
Na 70 minuten verwijder je het folie en laat je de kip nog 20 minuten bruin worden.
Serveer de knoflookkip met gebakken aardappeltjes, sperziebonen of sla.
Deze dubbele knoflookkip uit de oven is een smaakvol gerecht met malse kip en heerlijke
knoflooksmaak.
De druiven voegen een zoete en fruitige toets toe aan het gerecht.