Snijd het vruchtvlees van de avocado in blokjes.
Snijd de courgette en feta in kleine blokjes.
Giet de bonen af en bewaar het vocht.
Pureer de bonen met de helft van de avocadoblokjes.
Verhit 2 eetlepels olie en bak de bonenpuree even aan.
Breng op smaak met zout.
Besmeer de tortilla's met de bonenpuree.
Verdeel de courgettes, feta, de rest van de avocado en geraspte kaas over de helft van de tortilla's en klap de tortilla's dicht.
Verhit 1 eetlepel olie in de koekenpan en bak 2 dubbelgevouwen tortilla's bruin, keer ze
halverwege.
Bak de andere 2 tortilla's op dezelfde manier.
Verdeel de veldsla over 4 borden en leg de dubbelgevouwen tortilla's erbovenop.
Deze dubbele tortilla is een smakelijk vegetarisch gerecht met een heerlijke combinatie van
ingrediënten, perfect voor de lunch of brunch.
Geniet ervan!