Duitse Roggebroodsandwich met Appel en Casselerrib

Porties: 1
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
  • 25 g verse roomkaas
  • 3 plakjes casselerrib
  • 0.5 appel in schijfjes
  • 15 g rucola

Instructies

  • Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas.
  • Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg ze op één sneetje roggebrood.
  • Leg hierop de schijfjes appel en de rucola.
  • Leg het andere sneetje brood met de besmeerde kant naar beneden erop.
  • Plaats de sandwich op een bordje en serveer direct.

Notities / Tips / Wijnadvies

Wijnadvies:
Deze hartige en licht pittige sandwich past goed bij een frisse Duitse Riesling of een lichte Duitse pilsner.

Voedingswaarden

Calories: 369 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 3.4 mg | Sugar: 14 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brood / Broodjes / Brunch / Fruit / Lunch / Ontbijt
Land van herkomst Duitsland