Duitse Roggebroodsandwich met Appel en Casselerrib
Ingrediënten
- 2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
- 25 g verse roomkaas
- 3 plakjes casselerrib
- 0.5 appel in schijfjes
- 15 g rucola
Instructies
- Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas.
- Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg ze op één sneetje roggebrood.
- Leg hierop de schijfjes appel en de rucola.
- Leg het andere sneetje brood met de besmeerde kant naar beneden erop.
- Plaats de sandwich op een bordje en serveer direct.
Notities / Tips / Wijnadvies
Wijnadvies:
Deze hartige en licht pittige sandwich past goed bij een frisse Duitse Riesling of een lichte Duitse pilsner.
Voedingswaarden
Calories: 369 kcal | koolhydraten: 42 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 3.4 mg | Sugar: 14 g