Duivelsgeheim

Duivelsgeheim

Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 6 sjalotjes
  • 6 kleine tomaatjes niet te rijp
  • 30 groene lange pepers

Instructies

  • Snijd de tomaten en sjalotten in stukken.
  • Plaats de stukjes tomaat en sjalot in een schaal.
  • Zet de schaal in een pan met kokend water, zorg ervoor dat er geen water op de tomaten en
  • sjalotten komt.
  • Leg de groene pepers rond de schaal in het kokende water zodat ze net onder staan.
  • Laat alles 15 minuten koken.
  • Giet de pepers af.
  • Stamp of maal alle ingrediënten samen tot een gladde saus.
  • Het moet een gladde consistentie hebben.
  • Deze saus kun je invriezen.
  • Het is lekker bij vlees en groenten, maar je kunt er ook een beetje van toevoegen aan gerechten zoals tomatensoep of macaroni als je van pittig houdt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Bijgerecht / Groenten
Land van herkomst Oosters
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch