Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 ei hardgekookt, ongeveer 4 minuten
- 1 afgestreken dessertlepel mayonaise
- ½ afgestreken dessertlepel tomatenketchup
- Snufje peper
- Zout naar smaak
Instructies
- Laat het hardgekookte ei afkoelen en pel het vervolgens.
- Snijd het ei in stukjes van ongeveer 2 tot 3 cm.
- Neem een bol wijnglas of een kleine ijscoupe.
- Doe de stukjes ei in het glas en voeg de afgestreken dessertlepel mayonaise, de helft van de afgestreken dessertlepel tomatenketchup, een snufje peper en zout naar smaak toe.
- Meng de ingrediënten voorzichtig en luchtig door elkaar.
- Geniet van dit gerechtje bij de lunch, ideaal om uit te lepelen of als beleg voor een boterham.
- Dit recept is eenvoudig, snel en kan vooral kinderen aanspreken vanwege de smakelijke combinatie.
- Smullen maar!
- Als je meer recepten wilt of aanpassingen nodig hebt, laat het me weten!