Ei in het Glas

Porties: 1 persoon
Bereidingstijd: 10 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 1 ei hardgekookt, ongeveer 4 minuten
  • 1 afgestreken dessertlepel mayonaise
  • ½ afgestreken dessertlepel tomatenketchup
  • Snufje peper
  • Zout naar smaak

Instructies

  • Laat het hardgekookte ei afkoelen en pel het vervolgens.
  • Snijd het ei in stukjes van ongeveer 2 tot 3 cm.
  • Neem een bol wijnglas of een kleine ijscoupe.
  • Doe de stukjes ei in het glas en voeg de afgestreken dessertlepel mayonaise, de helft van de afgestreken dessertlepel tomatenketchup, een snufje peper en zout naar smaak toe.
  • Meng de ingrediënten voorzichtig en luchtig door elkaar.
  • Geniet van dit gerechtje bij de lunch, ideaal om uit te lepelen of als beleg voor een boterham.
  • Dit recept is eenvoudig, snel en kan vooral kinderen aanspreken vanwege de smakelijke combinatie.
  • Smullen maar!
  • Als je meer recepten wilt of aanpassingen nodig hebt, laat het me weten!
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Brunch / Ei / Lunch
Land van herkomst Nederland