Entrecôte Bercy

Entrecôte Bercy

entrecôte uit Bercy
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 4 entrecôtes
  • zout
  • peper
  • 2 dl droge witte wijn
  • 100 g boter
  • ½ citroen
  • 4 sjalotjes
  • 1 bosje cresson
  • peterselie

Instructies

  • Maak eerst de saus.
  • Schil de sjalotjes en hak ze fijn.
  • Doe ze met de witte wijn, zout en peper in een pannetje en reduceer het tot 1/3.
  • Was ondertussen de cresson goed.
  • Was wat petserselie en hak die fijn.
  • Pers de halve citroen uit.
  • Zet de entrecôtes onder de hete grill en grill ze 3 minuten aan elke kant.
  • Voeg nu de peterselie bij de saus, wat citroensap en de boter.
  • Klop ze er grondig door met de garde.
  • Leg de entrecôtes op een voorverwarmde schaal, leg er de cresson omheen, schenk er de saus over en serveer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Rundvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk