Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 4 entrecôtes
- zout
- peper
- 2 dl droge witte wijn
- 100 g boter
- ½ citroen
- 4 sjalotjes
- 1 bosje cresson
- peterselie
Instructies
- Maak eerst de saus.
- Schil de sjalotjes en hak ze fijn.
- Doe ze met de witte wijn, zout en peper in een pannetje en reduceer het tot 1/3.
- Was ondertussen de cresson goed.
- Was wat petserselie en hak die fijn.
- Pers de halve citroen uit.
- Zet de entrecôtes onder de hete grill en grill ze 3 minuten aan elke kant.
- Voeg nu de peterselie bij de saus, wat citroensap en de boter.
- Klop ze er grondig door met de garde.
- Leg de entrecôtes op een voorverwarmde schaal, leg er de cresson omheen, schenk er de saus over en serveer.