Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
Instructies
- Maak een wijnkopersboter.
- Schil hiertoe de sjalotjes, hak ze fijn, doe ze in een pannetje, voeg de wijn toe en laat het helemaal inkoken op hoog vuur.
- Doe 100 g boter in een kom, roer die zacht en voeg het geheel gereduceerde mengsel toe.
- Maak er een homogene massa van.
- Rol er een rolletje van en draai dit in vetvrij papier.
- Leg de boter in de koelkast om op te stijven.
- Was de cresson zorgvuldig en droog ze.
- Als de boter stijf is smelten we de rest van de boter in een pan en sauteren hierin de
- entrecôtes naar smaak.
- Geef er zout en peper over en leg ze op een voorverwarmde schaal.
- Drapeer er de cresson omheen, snij de koude boter in plakjes en leg die op de entrecôtes.
- Serveer meteen.