Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
Ingrediënten
- 4 ambachtelijke naturel pannenkoeken
- 100 g light roomkaas
- 2 eetlepels vruchtenhagel
- Rode druiven pitloos
- Witte druiven pitloos
Instructies
- Besmeer 2 pannenkoeken royaal met roomkaas en strooi de vruchtenhagel er gelijkmatig overheen.
- Leg de overige 2 pannenkoeken bovenop de roomkaaslaag en druk zachtjes aan.
- Snijd de stapel pannenkoeken in driehoekjes.
- Rijg een paar rode en witte druiven aan een prikker en steek deze vervolgens in een driehoekje pannenkoek.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer deze feestelijke kinderpannenkoeken als een leuke traktatie op kinderfeestjes of als een verrassend dessert na het avondeten.
Voedingswaarden
Calories: 230 kcal | koolhydraten: 34 g | Protein: 8 g | Vet: 6 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 8 g