Filet mignon de porc farci

Filet mignon de porc farci

gevuld varkenshaasje
Porties: 4 personen
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 2 varkenshaasjes
  • 1 ei
  • 150 g varkensgehakt
  • ½ ui
  • ½ groene paprika
  • ½ rode paprika
  • zout
  • peper
  • nootmuskaat
  • mie de pain

Instructies

  • Open met een lang en puntig mes de varkenshaasjes, zonder door het vlees heen te steken.
  • Maak de paprika's schoon, haal er de pitjes en de zaadlijsten uit en snij ze in fijne brunoise.
  • Maak het gehakt goed op smaak, meng er de groene en rode paprika door.
  • Snij ook het uitje zeer fijn en fruit het in wat boter lichtbruin.
  • Voeg ook dit bij de farce.
  • Voeg ook het ei toe en naar behoefte mie de pain.
  • Vul de varkenshaasjes met farce met behulp van een spuitzak zonder tuit.
  • Sauteer ze mooi bruin en gaar in 30 minuten.
  • Trancheer ze in 1 cm dikke plakjes.
  • Geef er maderasaus bij en pommes frites.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Varkensvlees / Vlees
Land van herkomst Frankrijk