Fireball Shot: Een vurige smaakexplosie
Een pittige en spectaculaire shot met tequila, sambuca en tabasco. Durf jij het aan? Perfect voor feestelijke momenten!
Equipment
- shotglas
- rietje
- Aansteker (voor het branden)
Ingrediënten
- ½ deel tequila
- ½ deel sambuca
- Enkele druppels tabasco
Instructies
- Pak een shotglas en vul het voor de helft met tequila.
- Vul het glas aan met sambuca.
- Voeg enkele druppels tabasco toe aan het mengsel.
- Steek de inhoud van het glas voorzichtig aan met een aansteker.
- Laat de vlam 10-20 seconden branden.
- Blaas de vlam uit voordat je het shot drinkt.
- Drink de inhoud direct op met behulp van een rietje.
Notities / Tips / Wijnadvies
Pas op dat je hittebestendige glazen gebruikt, je je rietje niet laat smelten, je verder niets in de hens zet en.......... dat je tegen een pittig drankje kunt 🙂
Serveertip:
Serveer met een glas water als bijpasser en zorg voor een veilige omgeving om ongelukken te voorkomen.
Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 2 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 2 g