Fireball Shot: Een vurige smaakexplosie

Fireball cocktail in een shotglas, met lagen van tequila en Sambuca, versierd met een paar druppels Tabasco, gepresenteerd op een rustieke houten tafel omringd door chilipepers en warme, sfeervolle verlichting.

Fireball Shot: Een vurige smaakexplosie

Een pittige en spectaculaire shot met tequila, sambuca en tabasco. Durf jij het aan? Perfect voor feestelijke momenten!
Porties: 1 glas
Bereidingstijd: 5 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • shotglas
  • rietje
  • Aansteker (voor het branden)

Ingrediënten

  • ½ deel tequila
  • ½ deel sambuca
  • Enkele druppels tabasco

Instructies

  • Pak een shotglas en vul het voor de helft met tequila.
  • Vul het glas aan met sambuca.
  • Voeg enkele druppels tabasco toe aan het mengsel.
  • Steek de inhoud van het glas voorzichtig aan met een aansteker.
  • Laat de vlam 10-20 seconden branden.
  • Blaas de vlam uit voordat je het shot drinkt.
  • Drink de inhoud direct op met behulp van een rietje.

Notities / Tips / Wijnadvies

Pas op dat je hittebestendige glazen gebruikt, je je rietje niet laat smelten, je verder niets in de hens zet en.......... dat je tegen een pittig drankje kunt 🙂
Serveertip:
Serveer met een glas water als bijpasser en zorg voor een veilige omgeving om ongelukken te voorkomen.

Voedingswaarden

Calories: 120 kcal | koolhydraten: 2 g | Zout: 0.1 g | Sugar: 2 g
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Alcoholische drank / Cocktails / Koude Dranken