Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 800 g biefstuk
- 7½ dl aardnotenolie
- tomatenketchup
- worcestersaus
- mosterd
- tomatenpuree
- kerriesaus met mierikswortel
- ½ l mayonaise
- 1 eetlepel citroensap
Instructies
- Verdeel de mayoanise in 4 gelijke delen.
- Voeg bij het eerste deel een eetlepel mosterd.
- Klop en nog wat olie door zodat hij weer wat dikker wordt.
- Meng door het tweede deel de lepel citroensap, door het derde een eetlepel tomatenpuree en door het vierde een eetlepel kerry.
- Maak de mierikswortelsaus.
- Doe alle sauzen in kommetjes, zet de tomatenketchup en worc.saus op tafel.
- Snij het vlees in blokjes.
- Sauteer ze in een pannetje met de hete olie, gestoken aan een fonduevorkje.
- U kunt hier salades naar smaak bij geven en stokbrood met boter.