Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 100 g botersla
- ½ gele paprika
- 3 bosuitjes
- 100 g beenham
- 100 g tomatenrelish
Instructies
- Verdeel de botersla over vier borden.
- Maak de gele paprika schoon en snipper deze fijn.
- Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
- Verdeel de paprika en bosui over de sla.
- Scheur de beenham in stukjes en verdeel deze over de salade.
- Garneer de salade met tomatenrelish.
Notities / Tips / Wijnadvies
Serveer de salade met stokbrood voor een complete maaltijd.
Wijnadvies:
De frisse en lichte smaken van deze salade passen goed bij een witte wijn zoals Moncaro Marche Trebbiano, die fruitige en bloemige tonen heeft die mooi samengaan met de tomatenrelish en de ham.Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 8 g | Protein: 6 g | Vet: 7 g | Zout: 0.8 mg | Sugar: 4 g