Giet het water van de artisjokken en pureer deze in een blender met een ruime eetlepel lekkere extra vierge olijfolie en een eetlepel water.
Verwarm de artisjokcrème in een sauspan op een heel laag vuur.
Zet een pan op het vuur met water en een snufje zout.
Breng aan de kook.
Snij de snijbonen in lange strips en voeg deze toe aan de pan met kokend water gedurende 2 á 3 minuten.
Snipper de sjalot fijn.
Fruit deze 1 á 2 minuten in een scheut Alpro® soya bak en braad en voeg de snijbonen toe.
Zet vuur uit en roer door.
Maak een smaakvolle oregano amandel olie.
Meng de verse oregano, rucola blaadjes, amandelen, het teentje knoflook en 50 ml olijfolie.
Breng op smaak met zout, peper en eventueel citroensap.
Pureer dit met een staafmixer.
Bak de fruit filets goudbruin, om en om, circa 3 minuten per kant.
Maak de borden op.
Doe een eetlepel artisjokcrème op het bord.
Leg hierbij de sliertjes snijbonen.
Snij de fruitfilets door midden en leg beide helften ernaast.
Tot slot schep je de oregano amandel olie eromheen.