Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil en ontpit de pompoen, snijd deze in blokjes van 2 cm.
Plaats de pompoen op een ovenschaal en besprenkel met olijfolie, gehakte knoflook, gesneden salie, zout en peper.
Voeg de rode uien met schil toe aan de ovenschaal bij de pompoen.
Zet de ovenschaal ongeveer 30 minuten in de oven, totdat de pompoen mooi bruin is.
Snijd ondertussen de witlof in de lengte doormidden, verwijder het hart en snijd in grove schuine stukken.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, voeg de gesneden witlof toe en bak deze goudbruin.
Breng op smaak met zout, peper en een scheutje balsamico azijn.
Haal na 30 minuten de ovenschaal uit de oven.
Verwijder de schil van de rode uien, snijd ze in plakjes en bestrooi met peper en zout.
Meng ze met de geroosterde pompoen en zet de ovenschaal even terug in de oven om alles warm te houden.
Bak de Alpro® Soya Fruitfilets gedurende 4 minuten aan beide zijden goudbruin in een pan met een beetje olie.
Serveer de Alpro® Soya Fruitfilets samen met de geroosterde pompoen en witlof.