Zet de oven op 180 graden.
Schil de aardappelen en snijd ze in dunnen plakjes.
Leg de aardappels dakpansgewijs in een ovenschaal.
Breng op smaak met zout en peper en gesnipperde knoflook.
Maak een mengsel van de cuisine en de melk en schenk dit over de aardappels.
Bedek de ovenschaal met aluminiumfolie en zet dit 1 uur in de oven.
Snipper de ui fijn en bak deze in een hoge pan voor ongeveer 5 minuten.
Snijd de rode kool in dunne reepjes en voeg toe aan de ui en laat dit voor 5 minuten smoren.
Snijd ondertussen de appel in kleine blokjes en voeg deze samen met de wijn en de honing aan de rode kool toe.
Doe daarna het deksel erop en laat het een half uur smoren.
Haal de folie van de aardappels af, wanneer deze klaar zijn en zet de oven op 200 graden.
Laat de aardappels nu nog 15 minuten in de oven, zodat ze een knapperig bovenkantje krijgen.
Bak de Alpro® soya fruit filets 4 minuten om en om in de pan, in een beetje olie of boter, totdat ze goudbruin zijn.
Breng als laatste de rode kool op smaak met zout en peper.
Serveer de Fruit filets samen met de rode kool en de gratin.