Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 1 kleine ananas
- 2 eetlepels honing
- 1 eetlepel limoensap
- 25 gram gedroogde kokos
- 1 liter ijs of mangosorbetijs
Instructies
- Verwarm de Airfryer voor op 200 graden Celsius.
- Bedek de bodem van de mand van de Airfryer met bakpapier, laat aan de randen 1 cm ruimte vrij.
- Snijd de ananas in de lengte in tweeën, verwijder de schil en bruine puntjes.
- Verwijder de harde binnenkant.
- Snijd elk stuk in de lengte in 4 parten.
- Meng de honing en limoensap in een kom.
- Bestrijk de ananasstukjes met het honing-limoenmengsel en leg ze in de mand van de Airfryer.
- Bestrooi met de gedroogde kokos.
- Plaats de mand in de Airfryer en stel de timer in op 12 minuten.
- Wanneer de timer afgaat, zou de ananas warm en goudbruin moeten zijn.
- Serveer de gebakken ananasstukken met een royale schep ijs of sorbetijs.
Notities / Tips / Wijnadvies
Dit snelle en smakelijke dessert is perfect om van te genieten na een maaltijd!Serveer de gebakken ananasstukken met een royale schep ijs of sorbetijs.
Voedingswaarden
Calories: 100 kcal | koolhydraten: 25 g | Protein: 1 g | Vet: 1 g | Sugar: 20 g