Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediƫnten
- 400 gram bloemkoolrijst
- 1 ui heel klein gesnipperd
- 1 dunne prei in halve ringen gesneden
- 3 teentjes knoflook klein gehakt
- 1 rode peper klein gesneden
- 5 gram trassipasta
- 15 gram tomatenpuree
- 25 ml ketjap manis
- 25 ml sojasaus
- 15 gram sambal badjak
- 5 gram gemberpoeder
- 2 maggiblokjes verkruimeld
- 20 ml becel light
Instructies
- Fruit de ui, de peper, de prei en de knoflook samen met de trassi en de tomatenpuree even aan in de becel light.
- Voeg alle kruiden, de sambal, de verkruimelde maggiblokjes, de sojasaus en de ketjap toe en roer goed door elkaar.
- Voeg de bloemkoolrijst toe en meng alles goed door elkaar.
- Bak nog even een paar minuutjes
Notities / Tips / Wijnadvies
(Voor 4 personen, 2 punten per persoon)