Gebakken Ei uit de Airfryer met Kaas

Gebakken Ei uit de Airfryer met Kaas

Maak een perfect gebakken ei in de airfryer, eenvoudig op smaak gebracht met geraspte kaas en optionele toevoegingen zoals ham, champignons, of tomaat.
Porties: 1
Bereidingstijd: 15 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

  • Bakje geschikt voor de airfryer
  • Koksmes (voor optionele toevoegingen)

Ingrediënten

Instructies

  • Breek de eieren en giet ze in een bakje dat geschikt is voor de airfryer.
  • Strooi wat peper en zout over de eieren voor extra smaak.
  • Verwarm de airfryer voor op 190°C.
  • Plaats het bakje met de eieren in de airfryer en bak gedurende 10 minuten.
  • Na 5 minuten, open de airfryer en voeg geraspte kaas toe aan de bovenkant van de eieren.
  • Bak nog eens 5 minuten totdat de eieren gaar zijn en de kaas gesmolten is.
  • Serveer direct als een heerlijk ontbijt of lunch.

Notities / Tips / Wijnadvies

Optionele Toevoegingen:

Ham:
Voeg ham toe 2 minuten voor het einde van de baktijd om het op te warmen.
Champignons:
Snijd de champignons in kleine plakjes en voeg ze toe aan het ei voordat je begint met bakken.
Tomaat:
Verwijder de harde binnenkant van de tomaat, snijd in blokjes of plakjes en voeg deze vanaf het begin toe aan het ei.

Voedingswaarden

Calories: 150 kcal | koolhydraten: 1 g | Protein: 12 g | Vet: 10 g | Zout: 0.4 mg
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Airfryer / Ei / Lunch / Ontbijt
Land van herkomst Internationaal
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch