Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Boen de limoen onder stromend water schoon en rasp de helft van de groene schil er dun af.
Pers 1½ eetlepel van het sap eruit.
Roer de rasp met het sap en de bieslook door de knoflooksaus.
Verhit de boter met de olie en bak de met peper en zout bestrooide koteletten aan beide kanten bruin en in ca 5 minuten rosé.
Hou ze warm in aluminiumfolie.
Bak de ui en de cahmpignons al omscheppend in ca 7 minuten bruin en gaar.
Schep het champignonmengsel op de koteletjes.
Serveer met de saus.
Lekker met pesto aardappelpartjes en bonte slamix met caesardressing.
Wijnadvies:
Andes peaks, Syrah, rood, Argentinië
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Gebakken lamskoteletten met limoenknoflooksaus