Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediënten
- 750 g rösti
- 300 g rundergehakt
- 250 g geraspte kaas
- 250 ml magere yoghurt
- Bieslook naar smaak
- Kerriepoeder naar smaak
Instructies
- Verwarm de aardappelrösti in een wokpan en bak deze licht aan.
- Rul ondertussen het gehakt gaar in een pan en giet het overtollige vet af.
- Laat de rösti van de kookplaat in de pan op het aanrecht staan terwijl je doorgaat met het gehakt.
- Voeg aan het gehakt 250 ml magere yoghurt toe, bieslook naar smaak en kerriepoeder (pas de hoeveelheid aan naar persoonlijke voorkeur, variërend van mild tot pittig).
- Roer dit mengsel door elkaar en voeg de geraspte kaas toe.
- Meng snel de rösti erdoor en doe het geheel in een ovenschaal.
- Laat alles goudbruin worden en verder garen in een voorverwarmde oven op 210 ºC gedurende ongeveer 30 minuten.
Notities / Tips / Wijnadvies
Geniet van deze heerlijke gegratineerde aardappelovenschotel met een smakelijke mix van rösti, gekruid gehakt, en romige yoghurt!