Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Schil de aardappelen en de wortels.
Snij de aardappels in stukken en de wortels in plakken.
Pel en snij de ui in parten.
Halveer de wortelplakjes.
Kook de wortel met de ui en aardappelen in water met zout in 20-25 minuten gaar.
Giet de groenten af maar vang het kookvocht op.
Stamp de groenten en aardappelen fijn met een pureestamper en roer er zoveel koookvocht door dat een smeuïge puree ontstaat.
Snij de worst in plakjes.
Doe de hutspot over in een ingevette ovenschaal en leg de worstplakjes er dakpansgewijs in de vorm van de worst op.
Meng de kaas met het paneermeel en bestrooi de hutspot ermee.
Laat de hutspot in een voorverwarmde oven (200C) in ± 15 minuten gratineren.
Wijnadvies:
Cote du Rhone Domaine de la muscadiere
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Gegratineerde hutspot