Gegratineerde vegetarische hachee
Allerhande 2002
Equipment
- kleine lage overschaaltjes
Ingrediënten
- 250 gr sperziebonen panklare
- 1 schaal aardappelpuree met kaas koelvers, 550 g
- 1 rode paprika in stukjes
- 1 pakje Quorn-stukjes 300 g
- 50 g gemalen belegen kaas
Instructies
- Grill voorverwarmen op hoogste stand.
- In pan sperziebonen in 1 dl water in ca. 4 minuten beetgaar koken.
- Intussen in magnetron aardappelpuree verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. Paprika en hacheestukjes met saus door sperziebonen scheppen en geheel ca. 3 minuten verwarmen.
- Hachee met groenten overdoen in ovenschaaltjes en aardappelpuree erover uitstrijken.
- Kaas erover strooien.
- Schaaltjes ca. 10cm onder grill schuiven en in 3à5 minuten goudbruin laten worden.
Notities / Tips / Wijnadvies
Voedingswaarden:
energie 535 kcal
eiwit 33 g
koolhydraten 50 g
vet 22 g
energie 535 kcal
eiwit 33 g
koolhydraten 50 g
vet 22 g