Gegrilde aubergine met geitenkaas en honing

Gegrilde aubergine met geitenkaas en honing

Porties: 6 personen)
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 6 plakken aubergine van 2 cm dik
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • 6 plakjes zachte geitenkaas van 2 cm dik
  • 1 el verse rozemarijnnaaldjes
  • 6 tl vloeibare honing
  • 100 gram waterkers
  • 40 gram licht geroosterde pijnboompitten

Instructies

  • Bestrooi de plakken aubergine met zout, laat ze in een vergiet ca 30 minuten uitlekken, spoel ze af en dep ze droog.
  • Bestrijk de aubergine aan beide kanten met wat olijfolie en bestrooi ze met de rozemarijnnaaldjes. Rooster de plakken aan "n kant in een paar minuten gaar en draai ze om.
  • Leg de plakjes geitenkaas erop, sprenkel er een beetje honing over en rooster ze nog een paar minuten.
  • Schik de blaadjes waterkers en de plakjes aubergine op een schaal en strooi er de pijnboompitten over.
--------------------------------------------------------------------------------------------------