Gegrilde Lamskoteletjes met Champignonsaus
Equipment
- grote koekenpan
Ingrediënten
- 4 lamskoteletjes
- 3 theelepels milde kerriepoeder
- 25 g boter
- 250 g kastanjechampignons in vieren
- 2 eetlepels fijngeknipte bieslook
- Zout en peper naar smaak
Instructies
- Wrijf de lamskoteletjes in met zout en kerriepoeder.
- Verhit de boter in een grote koekenpan op hoog vuur en bak de lamskoteletjes in 1-2 minuten aan elke kant goudbruin.
- Leg de champignons rondom het vlees in de pan en bak alles nog 2-3 minuten, waarbij je de champignons regelmatig omschept.
- Leg de lamskoteletjes op twee borden.
- Breng de champignons op smaak met zout en peper, en schep de fijngeknipte bieslook erdoor.
- Serveer de champignonsaus over en naast de lamskoteletjes.
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze lamskoteletjes met champignonsaus zijn heerlijk in combinatie met gebakken aardappeltjes en een frisse wortelsalade.