Gehaktballetjes met mozzarella

Gehaktballetjes met mozzarella

Dit receptje heeft een beetje voorbereiding nodig!
Porties: 4
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

Ingrediënten:

  • 2 bol mozzarella in blokjes van ongeveer 1,5 cm gesneden. Je hebt 18-20 blokjes nodig.

Doe deze in een zakje en leg dit een aantal uren in de vriezer of de nacht van te voren

***

  • 750 gram mager rundergehakt
  • 2 ei
  • 1 theelepel knoflookpoeder
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel italiaanse kruiden
  • een handvol paneermeel
  • 40 gram Parmezaan
  • 50 ml melk

***

  • 2 potten pastasaus naar keuze

Instructies

  • Meng alle ingrediënten van *** tot *** en draai hier gehaktballetjes van ter grootte van een golfbal.
  • Duw in ieder balletje een blokje mozzarella en kneed het gehakt goed om de kaas heen zodat de mozzarella volledig bedekt is
  • Doe een van de potten saus in een licht ingevette slowcooker.
  • leg de balletjes hier in en giet de tweede pot erover heen.
  • 3 uur op hoog of 5 uur op laag.

Notities / Tips / Wijnadvies

Heerlijk met pasta en verse basilicum.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Slowcooker / Vlees