Deel dit recept via E-mail
   Deel op Facebook    
 Recept afdrukken
Ingrediënten
- 500 g gemengd gehakt
 - 1 kopje broodkruimels
 - 1 ei
 - 1 ui fijngehakt
 - 2 teentjes knoflook fijngehakt
 - Zout en peper naar smaak
 - 1 theelepel gedroogde oregano
 - ½ kopje ketchup
 - Bladerdeeg
 - Plakjes mozzarella kaas
 
Instructies
- Verwarm de oven voor op 180°C.
 - Meng het gehakt, broodkruimels, ei, ui, knoflook, zout, peper en oregano in een kom.
 - Vorm het gehaktmengsel tot een broodvorm en leg het in een ovenschaal.
 - Bestrijk het gehaktbrood met ketchup.
 - Bedek het gehaktbrood met stroken bladerdeeg om het eruit te laten zien als een mummie.
 - Bak het gehaktbrood in de oven gedurende ongeveer 45 minuten, of tot het gaar is.
 - Voeg de plakjes mozzarella toe om als de "verbanden" van de mummie te dienen en bak nog 5-10 minuten of tot de kaas smelt en goudbruin wordt.
 
					