Gember-Kaneel Winterkoffie
Een heerlijke winterse koffie waarbij de pittige gember goed samengaat met de zoete kaneel.
Equipment
- Aeroccino melkopschuimer
Ingrediënten
- 1 espresso van de Indriya from India koffie
- 15 gram honing
- 140 ml melk
- Gemberpoeder
- 1 kaneelstokje
Instructies
- Voeg de honing toe aan de bodem van het glas.
- Voeg vervolgens een snufje gemberpoeder toe.
- Schenk de melk in uw Aeroccino melkopschuimer en bereid het melkschuim.
- Voeg het melkschuim toe aan het glas.
- Plaats het glas onder uw Nespresso machine en zet een espresso.
- Decoreer de koffie met een beetje gemberpoeder en voeg het kaneelstokje toe als garnering.
- Roer de ingrediënten voorzichtig door elkaar.
- Geniet van deze heerlijke gember-kaneel winterkoffie!
Notities / Tips / Wijnadvies
Deze gember-kaneel winterkoffie gaat goed samen met een glas warme mulled wijn.
Voedingswaarden
Calories: 120 kcal | koolhydraten: 15 g | Protein: 5 g | Vet: 3 g | Zout: 0.1 mg | Sugar: 12 g