Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Leg de kipfilets tussen 2 velletjes plasticfolie en klop ze met de vlakke kant van eenhakmes of met een deegroller dun uit.
Besmeer de filets dun met pesto en leg op elk een plak ham.
Rol de filets op; wikkel de rolletjes in een stuk plasticfolie en sluit ze goed.
Pocheer de rolletjes (in het folie) in gevogeltebouillon in ± 20 minuten gaar of stoom ze gaar in een stoompan.
Laat ze afkoelen, neem ze uit het folie en snijd ze in plakjes.
Doe de salade in een kom.
Pel en snipper de sjalotjes, snijd de zongedroogde tomaatjes in reepjes en halveer de olijven.
Meng dit alles door de salade.
Maak een vinaigrette van de aangegeven ingrediënten en meng de helft ervan door de salade.
Verdeel de salade op 4 borden.
Verdeel de plakjes gevulde kip op de salade en besprenkel de salade met nog een beetje vinaigrette.
Strooi de pijnboompitten erover.
Pocheren of stomen geeft een ander kiprolletje dan bakken; logisch, door het bakken wordt het krokant van buiten.
Bij bakken bestaat alleen het gevaar dat ze droog worden als ze te lang in de pan blijven.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Gemengde salade met gevulde kiprolletjes