Geroerbakte Vegetarische Noedelschotel met Gember en Cashewnoten

Porties: 4 personen
Bereidingstijd: 20 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Ingrediënten

  • 200 g noedels naar keuze
  • 4 eetlepels plantaardige olie
  • 175 g vegetarische roerbakstukjes bijvoorbeeld Valess
  • 400 g gemengde Chinese roerbakgroenten
  • 1 cm verse gemberwortel geraspt
  • 3 eetlepels lichte sojasaus
  • 2 eetlepels cashewnoten

Instructies

  • Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking.
  • Giet af en zet opzij.
  • Verhit 2 eetlepels olie in een wok.
  • Voeg de vegetarische roerbakstukjes toe en roerbak op hoog vuur gedurende 2 minuten.
  • Haal de stukjes uit de wok en zet opzij.
  • Voeg de resterende olie toe aan de wok en roerbak de groenten op hoog vuur gedurende 4 minuten, terwijl je voortdurend omschept.
  • Pers de gemberwortel boven de wok uit met een knoflookpers.
  • Doe de vegetarische roerbakstukjes terug in de wok en meng alles goed door.
  • Breng op smaak met sojasaus.
  • Verdeel de gekookte noedels over twee borden en leg het groentemengsel ernaast.
  • Bestrooi het gerecht met cashewnoten voor een heerlijke crunch.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Hoofdgerechten / Noedels / Noten / Roerbakken / Wokken
Extra aanwijzing Snel te maken
Geschikt voor Dieët: Vegetarisch