Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Ingrediƫnten
- 40 gram rucola gesneden
- 40 gram gemengde sla
- 200 gram gerookte forel
- 200 gram gerookte haring
- 200 gram gerookte zalm
- 200 gram makreelfilet
- 1 blokjes tonijn in water uitgelekt
- 30 gram groene pesto
- verse peper naar smaak
- zout naar smaak
- 2 eetlepels kappertjes
- 30 gram Italiaanse pitten croutons Appie
- 100 ml Spicy Garlic saus van 2Bslim
- 30 ml fritessaus remia 5%
Instructies
- Doe de rucola en de gemengde sla in een diep bord. Doe er wat Spicy Garlic saus overheen.
- Meng de uitgelekte tonijn met de pesto en de fritessaus en maak op smaak met peper en/of zout.
- Verdeel de vis over de twee borden.
- Stooi er wat Italiaanse pitten croutons over heen en per bord een eetlepel kappertjes.
- Doe er als laatste nog wat van de Spicy Garlic saus overheen.
Notities / Tips / Wijnadvies
Gezond en vullend.