Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Verhit in een ruime pan 2 eetlepels olijfolie en bak de sjalot 2 minuten zachtjes tot deze glazig is.
Voeg de rijst toe en roer tot de rijst glazig wordt.
Meng de tomatenblokjes erdoor en verwarm tot het vocht is opgenomen.
Voeg telkens een deel van de bouillon toe en laat de rijst dit opnemen, herhaal tot de rijst na ongeveer 20 minuten al dente is.
In een koekenpan verhit je 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes rondom bruin.
Draai het vuur laag en laat de worstjes in ongeveer 15 minuten gaar worden.
Scheur de bladeren van de romaine sla in stukken, was en dep ze droog.
Meng in een slakom een dressing van de overgebleven olijfolie, rode wijnazijn, zout en peper.
Voeg de sla toe en meng goed.
Breng de risotto op smaak met zout en cayennepeper en verdeel over vier borden.
Leg de geroosterde worstjes erbovenop en serveer de gemengde sla apart.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Vind ik leuk:
Vind-ik-leuk Aan het laden...
Gerelateerd
Receptenplein.nl
Home / Geroosterde Tomatenrisotto met Mediterrane Worstjes