Gevuld Pistoletje met Ei, Groenten en Kaas uit de Airfryer
Deze gevulde pistoletjes met ei, groenten en kaas zijn een heerlijk en verrassend ontbijt of lunch, perfect bereid in de airfryer!
Ingrediënten
Instructies
- Verwarm de airfryer voor op 200°C.
- Snijd de champignons in plakjes en de cherrytomaatjes in kwarten.
- Hol de pistoletjes voorzichtig uit, zorg ervoor dat de buitenkant heel blijft.
- Smeer de binnenkant van de pistoletjes in met gesmolten boter en bestrooi met peper en zout.
- Leg in ieder pistoletje 3 blaadjes spinazie, een paar plakjes champignon en 3 stukjes tomaat.
- Leg een plakje kaas op de vulling en druk het even goed aan.
- Breek boven ieder pistoletje een ei.
- Verdeel nog wat spinazie, stukjes tomaat en champignon over het ei in de pistoletjes.
- Bestrooi met een beetje extra peper en zout.
- Bak de gevulde pistoletjes 8 minuten in de airfryer op 180°C, totdat de eieren gaar zijn en het brood knapperig is.
- Serveer de gevulde pistoletjes warm en geniet van een heerlijk hartig ontbijt of lunch.
Voedingswaarden
Calories: 300 kcal | koolhydraten: 30 g | Protein: 15 g | Vet: 15 g | Zout: 1.2 mg | Sugar: 3 g