Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood

Gevuld stokbrood

Porties: 2 personen
Voorbereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd: 23 minuten
Deel op Facebook Recept afdrukken

Equipment

Ingrediënten

  • 175 gram rundergehakt
  • 1 afbak stokbrood
  • 2 plakken ontbijtspek
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • paprikablokjes
  • geraspte kaas
  • 2 el ketjap manis
  • zout
  • peper

Instructies

  • Zet alle ingrediënten klaar.
  • Snij de ui doormidden.
  • Snipper de ene helft en snijd de andere helft in ringen.
  • Pel en snipper het teentje knoflook.
  • Snijd de spek in brede reepjes.
  • Meng in een kom het gehakt met de gesnipperde ui, de knoflook, de ketjap, wat geraspte kaas en zout en peper.
  • Meng goed door elkaar.
  • Niet teveel zout want de ketjap is natuurlijk ook al zout.
  • Snij met een broodmes een V-vorm uit de bovenkant van het stokbrood.
  • Verwarm de oven voor op 195 graden.
  • Vul het stokbrood met het gehakt.
  • Leg de stukjes ontbijtspek op het gehakt.
  • Druk de stukjes paprika en de uienringetjes in het gehakt.
  • Bestrooi ruim met geraspte kaas.
  • Leg het stokbrood in de oven en laat 25 minuten bakken.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Recept categorieën Broodjes / Rundvlees