Deel dit recept via E-mail
Deel op Facebook
Recept afdrukken
Equipment
- broodmes
- Ove
Ingrediënten
- 175 gram rundergehakt
- 1 afbak stokbrood
- 2 plakken ontbijtspek
- 1 ui
- 1 teentje knoflook
- paprikablokjes
- geraspte kaas
- 2 el ketjap manis
- zout
- peper
Instructies
- Zet alle ingrediënten klaar.
- Snij de ui doormidden.
- Snipper de ene helft en snijd de andere helft in ringen.
- Pel en snipper het teentje knoflook.
- Snijd de spek in brede reepjes.
- Meng in een kom het gehakt met de gesnipperde ui, de knoflook, de ketjap, wat geraspte kaas en zout en peper.
- Meng goed door elkaar.
- Niet teveel zout want de ketjap is natuurlijk ook al zout.
- Snij met een broodmes een V-vorm uit de bovenkant van het stokbrood.
- Verwarm de oven voor op 195 graden.
- Vul het stokbrood met het gehakt.
- Leg de stukjes ontbijtspek op het gehakt.
- Druk de stukjes paprika en de uienringetjes in het gehakt.
- Bestrooi ruim met geraspte kaas.
- Leg het stokbrood in de oven en laat 25 minuten bakken.